У Черкаському центрі контролю та профілактики хвороб спростували інформацію про те, що причиною отруєння людей у місцевому суші-барі “Fugu” були яйця.
Про це повідомили в Черкаському обласному ЦКПХ.
Як йдеться в дописі, будь-яка об’єктивна інформація, яка б підтвердила те, що причиною групового захворювання на сальмонельоз були яйця, відсутня. Фахівці продовжують епідеміологічне розслідування. Про результати дослідження повідомлять додатково.
Як писав “18000”, в обласному управлінні Держпродспоживслужби вирішили тимчасово припинити виробництво продуктів в суші-барі “Fugu”.
На 9 серпня кількість захворілих збільшилася до 15 осіб. У потерпілих, які отруїлися в черкаському суші-барі, виявили сальмонельоз.
Важливі новини про ситуацію в Черкасах та країні. Без маніпуляцій та неперевіреної інформації. Підписуйся на телеграм-канал “18000 | Шо там у Черкасах?”