Черкаські фахівці спростували інформацію про отруєння яйцями у місцевому закладі

обстеження суші-бару у Черкасах

У Черкаському центрі контролю та профілактики хвороб спростували інформацію про те, що причиною отруєння людей у місцевому суші-барі “Fugu” були яйця. 

Про це повідомили в Черкаському обласному ЦКПХ.

Як йдеться в дописі, будь-яка об’єктивна інформація, яка б підтвердила те, що причиною групового захворювання на сальмонельоз були яйця, відсутня. Фахівці продовжують епідеміологічне розслідування. Про результати дослідження повідомлять додатково.

Як писав “18000”, в обласному управлінні Держпродспоживслужби вирішили тимчасово припинити виробництво продуктів в суші-барі “Fugu”.

На 9 серпня кількість захворілих збільшилася до 15 осіб. У потерпілих, які отруїлися в черкаському суші-барі, виявили сальмонельоз.

Важливі новини про ситуацію в Черкасах та країні. Без маніпуляцій та неперевіреної інформації. Підписуйся на телеграм-канал “18000 | Шо там у Черкасах?”

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

По темі

    коментарі

    Залиште свій коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *