Черкаський заклад “Forest” увійшов до фіналу національної ресторанної премії “Сіль” у категорії “Найкращий м’ясний ресторан”.
Про це повідомляє “The Village“.
Цього року переможців премії обирають у 18 номінаціях. Нововведенням стали дві нові номінації “Найкращий винний бар” і “Найкращий азійський ресторан”.
Визначення фіналістів – попередній етап премії. У наступному етапі, до 31 жовтня, члени журі відвідуватимуть заклади, щоб визначити серед них найкращі. Переможців у всіх номінаціях оголосять на церемонії 1 грудня.
За звання найкращого м’ясного ресторану черкаський “Forest” змагається з 11 закладами України, серед яких п’ять – київських, два – львівські, два – одеські, один із Сум та один заклад із Запоріжжя.