Із пекаря у кухарі для війська: Феофілов про процедуру після отримання повістки й перший досвід польової кухні

Кілька років тому він почав привчати черкащан до здорового хліба на заквасці. Старт його крафтового бізнесу припав на ковідні часи, далі складнощі відключень світла під час повномасштабки. Минулого лютого Андрій отримав повістку на вулиці – і нині пекар працює кухарем для черкаської ТрО. Тим часом його хлібний стартап розширюється і виходить на новий рівень.

Це новий епізод подкасту “Тру сторі. Війна” і він про процедури після отримання повістки, про важливість професій у ЗСУ і про бізнес під час війни.

Слухати подкаст на зручній для вас платформі:


Created with ListenTo – Free Smart URLs & Pre-Save Links

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *