Кожен четвертий перевірений заклад Черкащини порушує санітарні вимоги

Пів тисячі закладів перевірили з початку грудня на Черкащині. Порушення санітарного законодавства виявили в кожному четвертому об’єкті, який перевірили.

Про це повідомляють у пресслужбі Черкаської ОДА.

Найбільше порушень серед недотримання дезінфекційного, маскового режиму, проведення постійного температурного скринінгу працівників, наявності відповідного маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами, організації централізованого збору використаних засобів індивідуального захисту та ін.

За результатами працівників Держпродспоживслужби, склали 27 адміністративні протоколи в сфері санітарного законодавства, направили 128 приписів, пропозицій щодо усунення виявлених порушень.

Антирейтинг порушників цього місяця очолили заклади продовольчої та непродовольчої торгівлі, агропродовольчі ринки. У третині з них зафіксовано недотримання санітарного законодавства та протиепідемічних заходів.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *