На Черкащині знизилась вартість продуктів деяких категорій

кошик

Тематичне фото: Depositphoto

У Черкаській області стали дешевше цукор, м’ясо птиці, свинина, сало та яйця. Вартість зменшилась на 5,2–1,0%.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці головного управління статистики у Черкаській області.

Також до товарів, які здешевшали зарахували макаронні вироби, сири, безалкогольні напої, продукти перероблення зернових. Безалкогольні напої знизились у вартості на 0,8%.

Також зафіксували зростання вартості в окремих товарів. На 8,3% здорожчали овочі.

Буряк – на 44,4%, картопля – на 36,5%, капуста білокачанна – на 20,3%, морква – на 17,6%.

На 8,1% зросли ціни на яловичину, на 2,2–0,5% – на молоко та кисломолочну продукцію, масло, рибу та продукти з риби.

Читайте також: Як у Черкасах минає опалювальний сезон та чи буде підняття тарифів на тепло (ВІДЕО)

Читай “18000” у вайбері. Лише головні новини про Черкаси та область 

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *