У Черкаській області стали дешевше цукор, м’ясо птиці, свинина, сало та яйця. Вартість зменшилась на 5,2–1,0%.
Про це повідомили на фейсбук-сторінці головного управління статистики у Черкаській області.
Також до товарів, які здешевшали зарахували макаронні вироби, сири, безалкогольні напої, продукти перероблення зернових. Безалкогольні напої знизились у вартості на 0,8%.
Також зафіксували зростання вартості в окремих товарів. На 8,3% здорожчали овочі.
Буряк – на 44,4%, картопля – на 36,5%, капуста білокачанна – на 20,3%, морква – на 17,6%.
На 8,1% зросли ціни на яловичину, на 2,2–0,5% – на молоко та кисломолочну продукцію, масло, рибу та продукти з риби.
Читайте також: Як у Черкасах минає опалювальний сезон та чи буде підняття тарифів на тепло (ВІДЕО)
Читай “18000” у вайбері. Лише головні новини про Черкаси та область