Що не бачать відвідувачі: як живе та працює “Pinacoteca” в Черкасах

Анастасія Корнієнко "Пінакотека"

Співвласницям французько-італійської бістрономії “Pinacoteca” доводиться вирішувати низку непередбачуваних проблем, які з’явилися під час повномасштабного вторгнення. 

Про це йдеться у відеоподкасті “Бульвар Шевченка” з однією зі співвласників закладу Анастасією Корнієнко. 

– У нас є шеф-кухар, адміністратор, шеф-бармен. Багато речей вони закривають самі. Тобто вони не телефонують через неважливі речі, але ми живемо в такий час, що щодня стається щось непередбачуване, – розповіла Анастасія Корнієнко. 

За її словами, чимало клопоту принесли відключення електроенергії. 

– У нас і генератор перегрівався, і окрема історія про те, як на генераторі працює обладнання. Професійна техніка не розрахована на те, щоб по вісім чи чотири рази на день вимикатися і вмикатися. Горіли плати в кавомашинах, – пригадала рестораторка. – А холодильне, морозильне обладнання… Навіть не через те, що воно професійне, в ньому є поняття автоматичних програм, як вони працюють, відтайки і все решта. Ти просто дивишся на свою величезну морозилку, в якій має бути мінус двадцять градусів, а в якийсь момент там стало мінус два. 

Водночас залишаються й інші проблеми, які стосуються ресторанної сфери.

– Буває легший день, буває складніший. Інколи можна планувати, а буває так, що робота починається о сьомій ранку, чого ти не очікував, або ще є об одинадцятій вечора, – додала Анастасія Корнієнко. – Як каже один мій друг, що ресторан – це корабель, який одночасно горить і тоне. І ти не знаєш, чи тобі його гасити, бо поки гасиш, він тоне, чи треба вигрібати воду, але за цей час він згорить. Це специфіка нашого бізнесу. 

Більше дивіться у повному випуску “Бульвар Шевченка” від “18000”, ведучого якого є донатор медіа, співвласник черкаського закладу Іван Іскімжі. 

Також читайте. Продовжуйте мріяти: черкащанка з військовим досвідом відкрила заклад у Черкасах.

Втомився читати лише сумні новини? Підписуйся на інстаграм “18000” – місце, де ділимося надихаючими історіями черкащан та рекомендаціями від нашої команди

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *