Компанія Nestlé змінює рецептуру приготування вермішелі “Мівіна”. Тепер при виробництві використовуватимуть українську соняшникову олію замість пальмового стеарину.
Про це повідомляє видання MMR.
Nestlé в Україні продовжує програму підтримки українських фермерів. Тож вироблятиме вермішель із спеціальних українських сортів пешниці, спецій і масла.
В оновленій продукції зменшать на 80% кількість насичених жирів і на 20% загальний рівень жирності, що відповідає рекомендаціям ВООЗ.
Також немає потреби в пакетику з олією, який містився в упаковці, оскільки соняшникова олія буде додаватися до вермішелі на етапі виробництва. Таке рішення зменшить кількість використаного пластику – на 24,5 тонни на рік.
У компанії зазначають, що до 2025 року упаковка всієї продукції Nestlé буде придатною для повторного використання або переробки.