Тепер “Мівіна” – без пакетика з олією

Компанія Nestlé змінює рецептуру приготування вермішелі “Мівіна”. Тепер при виробництві використовуватимуть українську соняшникову олію замість пальмового стеарину. 

Про це повідомляє видання MMR.

Nestlé в Україні продовжує програму підтримки українських фермерів. Тож вироблятиме вермішель із спеціальних українських сортів пешниці, спецій і масла.

В оновленій продукції зменшать на 80% кількість насичених жирів і на 20% загальний рівень жирності, що відповідає рекомендаціям ВООЗ.

Також немає потреби в пакетику з олією, який містився в упаковці, оскільки соняшникова олія буде додаватися до вермішелі на етапі виробництва. Таке рішення зменшить кількість використаного пластику – на 24,5 тонни на рік.

У компанії зазначають, що до 2025 року упаковка всієї продукції Nestlé буде придатною для повторного використання або переробки.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

По темі

    коментарі

    Залиште свій коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *