
Фото: «МастерШеф Україна»
Уманчанка Марина Собко потрапила до двадцятки кращих шеф‐кухарів України й нині змагається в кулінарному шоу «МастерШеф. Професіонали‐3».
Про це повідомляє видання «Уманьnews. City».
25‐річна Марина Собко родом з міста Умань. Працювала шеф‐кондитером в популярних ресторанах і кондитерських: Confiserie JUST, Grand Admiral Resort & SPA, Relax Park Verholy, Queen Kyiv, Sugary Lab. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. Мріяла стати дизайнером, навчалася у школі мистецтв. Вивчилася на кухаря, але не планувала працювати за спеціальністю. Зізнається, що на кухню потрапила випадково, але зрозуміла, що там можна творити.
Марина ─ фіналістка Чемпіонату України з кондитерського мистецтва DGF, мріє представити Україну на чемпіонаті світу.
Має численні авторські кондитерські розробки. Одна з останніх, яку вона презентувала своїм підписникам у фейсбуці – «Bonbons de MARINA SOBKO».
- На кожну цукерку я розробляла окремий авторський рецепт, який не залишить нікого байдужим, – розповіла кондитерка Марина Собко.
Після участі в шоу «Король десертів» уманчанку визнали однією з кращих серед кондитерів країни. Коли її запросили до участі в проєкті «МастерШеф. Професіонали‐3», вона зізналася, що погодилася відразу. Найціннішим здобутком проєкту вважає знайомство з професіоналами найвищого класу – «маньяками» своєї справи.
- Я безмежно вдячна своїм близьким і всім вам, що підтримували мене. Такої кількості привітань і побажань я не чула за всі свої 25 років, – зазначила Марина Собко.
Третій сезон «МастерШеф. Професіонали» стартував на телеканалі СТБ 6 лютого.




