Зоомагазин Леопольд

Уманчанка змагається за перемогу в кулінарному шоу країни

Фото: “МастерШеф Україна”

Уманчанка Марина Собко потрапила до двадцятки кращих шеф-кухарів України й нині змагається в кулінарному шоу “МастерШеф. Професіонали-3”. 

Про це повідомляє видання “Уманьnews. City”.

25-річна Марина Собко родом з міста Умань. Працювала шеф-кондитером в популярних ресторанах і кондитерських: Confiserie JUST, Grand Admiral Resort & SPA, Relax Park Verholy, Queen Kyiv, Sugary Lab. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. Мріяла стати дизайнером, навчалася у школі мистецтв. Вивчилася на кухаря, але не планувала працювати за спеціальністю. Зізнається, що на кухню потрапила випадково, але зрозуміла, що там можна творити.

Марина ─ фіналістка Чемпіонату України з кондитерського мистецтва DGF, мріє представити Україну на чемпіонаті світу.

Має численні авторські кондитерські розробки. Одна з останніх, яку вона презентувала своїм підписникам у фейсбуці – “Bonbons de MARINA SOBKO”.

– На кожну цукерку я розробляла окремий авторський рецепт, який не залишить нікого байдужим, – розповіла кондитерка Марина Собко.

Після участі в шоу “Король десертів” уманчанку визнали однією з кращих серед кондитерів країни. Коли її запросили до участі в проєкті “МастерШеф. Професіонали-3”, вона зізналася, що погодилася відразу. Найціннішим здобутком проєкту вважає знайомство з професіоналами найвищого класу – “маньяками” своєї справи.

– Я безмежно вдячна своїм близьким і всім вам, що підтримували мене. Такої кількості привітань і побажань я не чула за всі свої 25 років, – зазначила Марина Собко.

Третій сезон “МастерШеф. Професіонали” стартував на телеканалі СТБ 6 лютого.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

По темі

    коментарі

    Залиште свій коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *