Зварити борщ черкащанам вартуватиме сто гривень

Асоціація постачальників торговельних мереж  порахувала, в якому регіоні найдорожчий і найдешевший борщ за даними офіційної статистики. Найдорожче страва обійдеться закарпатцям. Черкащани ж можуть приготувати борщ за середньою вартістю його інгредієнтів.

Про це повідомляє голова Національної Ради економічного розвитку Олексій Дорошенко.

До класичного рецепта борщу ввійшли такі інгредієнти: свинина – 600 г, картопля та буряк – по 500 г, капуста – 300 г, морква та цибуля – по 200г, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5-4 л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 200 г.

Експерти виявили, що найдорожче зварити борщ у Закарпатській області. Там він обходиться в 109,1 грн. А найдешевший буде в Тернопільській області – 91,8 грн. Черкащанам улюблену страву можуть зварити за середньою ціною – 100,7 грн.

ТОП-3 найдорожчих регіонів виглядає так: Закарпатська область – 109,1 грн, Київ – 105,7 грн і Харківська область – 105,1 грн.

Трійка найдешевших регіонів: Тернопільщина – 91,8 грн, Львівщина – 95,8 грн, Волинь – 96,7 грн.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *