Зварити борщ черкащанам вартуватиме сто гривень

Асоціація постачальників торговельних мереж  порахувала, в якому регіоні найдорожчий і найдешевший борщ за даними офіційної статистики. Найдорожче страва обійдеться закарпатцям. Черкащани ж можуть приготувати борщ за середньою вартістю його інгредієнтів.

Про це повідомляє голова Національної Ради економічного розвитку Олексій Дорошенко.

До класичного рецепта борщу ввійшли такі інгредієнти: свинина – 600 г, картопля та буряк – по 500 г, капуста – 300 г, морква та цибуля – по 200г, томатна паста – 3 столові ложки, вода питна – 3,5-4 л, лавровий лист, сіль, перець – за смаком, сметана – 200 г.

Експерти виявили, що найдорожче зварити борщ у Закарпатській області. Там він обходиться в 109,1 грн. А найдешевший буде в Тернопільській області – 91,8 грн. Черкащанам улюблену страву можуть зварити за середньою ціною – 100,7 грн.

ТОП-3 найдорожчих регіонів виглядає так: Закарпатська область – 109,1 грн, Київ – 105,7 грн і Харківська область – 105,1 грн.

Трійка найдешевших регіонів: Тернопільщина – 91,8 грн, Львівщина – 95,8 грн, Волинь – 96,7 грн.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Реклама МХП

коментарі
Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *