Черкаський заклад «Forest» увійшов до фіналу національної ресторанної премії «Сіль» у категорії «Найкращий м’ясний ресторан».
Про це повідомляє «The Village».
Цього року переможців премії обирають у 18 номінаціях. Нововведенням стали дві нові номінації «Найкращий винний бар» і «Найкращий азійський ресторан».
Визначення фіналістів – попередній етап премії. У наступному етапі, до 31 жовтня, члени журі відвідуватимуть заклади, щоб визначити серед них найкращі. Переможців у всіх номінаціях оголосять на церемонії 1 грудня.
За звання найкращого м’ясного ресторану черкаський «Forest» змагається з 11 закладами України, серед яких п’ять – київських, два – львівські, два – одеські, один із Сум та один заклад із Запоріжжя.




