Черкаські заклади харчування та торгівлі найбільше порушують протиепідемічні заходи

За останній місяць в області провели 1100 перевірок на дотримання санітарного законодавства, протиепідемічних заходів.

Про це під час брифінгу в ОДА повідомив заступник начальника Держпродспоживслужби області Володимир Папач.

Порушення виявили на кожному третьому об’єкті, а це 31 %. Найбільше порушень реєстрували у закладах громадського харчування – 38% (Черкаси, Умань, Золотоноша) та у майже 38 % закладів продовольчої торгівлі (Черкаси, Сміла, Умань, Драбів, Маньківка, Черкаський район).

У результаті склали 102 протоколи про адмінправопорушення у сфері санітарного законодавства, керівникам закладів направлено 305 приписів.

Додамо, загалом з початку року провели понад 8,7 тисяч перевірок порушення санітарного законодавства, протиепідемічних заходів.

– Найбільш характерними порушеннями залишаються недотримання дезінфекційного, маскового режиму, відсутність температурного скринінгу працівників, відповідного маркування для перебування в черзі з дотриманням дистанції між відвідувачами та власне, недотримання дистанції відвідувачами закладів, –  зазначив заступник начальника Держпродспоживслужби області Володимир Папач.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *