Черкаську кулінарку відзначив Євген Клопотенко в конкурсі борщів

Учениця Черкаського вищого професійного училища отримала відзнаку в конкурсі національної української кухні. 

Про це написав у фейсбуці директор закладу Сергій Воронов.

Кулінарка Ірина Полховська взяла участь у Всеукраїнському конкурсі учнівської молоді “Український борщ – національний бренд української кухні”.

Результати підбивав український шеф-кухар Євген Клопотенко.

– Ірина Полховська посіла третє місце. Вона дуже професійно підійшла до приготування борщу. Це було круто. Зі своїми одногрупниками був приготований такий професійний борщ, – зауважив Євген Клопотенко.

Додамо, загалом у конкурсі змагались понад 250 учасників з усієї України.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

Реклама

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.