“Червона зона”: на Черкащині перевірили 2,5 тисячі закладів

Від часу перебування Черкащини в “червоній” зоні, із 12 листопада, в області було перевірено 2,5 тисячі суб’єктів господарювання.

Про це під час брифінгу щодо епідситуації в області розповів начальник управління держнагляду за дотриманням санітарного законодавства ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області Володимир Папач.

За його словами, порушення було виявлено в 500 випадків, що складає 20% від загальної кількості перевірок.

– Переважно це порушення протиепідемічних вимог, серед яких – недотримання маскового, дезінфекційного режиму, відсутність антисептиків, неорганізований збір ЗІЗ, – зазначив Володимир Папач.  – На правопорушників складено більше 200 протоколів у сфері санітарного законодавства.

Нагадаємо, на Черкащині продовжує перевищувати норму рівень виявлення нових випадків COVID-19.

Також новини “18000” є в Telegram і Viber, слідкуйте за нами в Instagram.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *