До Черкас завезли заражену курятину із Польщі

В експортованому із Польщі охолодженому м’ясі бройлерів фахівці виявили сальмонелу. 

Про це повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

18 жовтня було виявлено сальмонелу в охолодженому м’ясі бройлерів (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованому з Польщі (виробник CEDROB S.A.№PL 14023901 WE).

Курятину було експортовано до окремих держав-членів ЄС. В Україні м’ясо було завезено до Дніпра та Черкас (вул. Святотроїцька, 73/1, офіс 215).

Оператори ринку мають вилучити продукт з обігу та у термін не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *