Лесюк розповів, як пом’якшуватимуть карантин у закладах громадського харчування

Заступник голови Черкаської ОДА Юрій Лесюк повідомив рекомендації щодо поступового пом’якшення карантину у закладах громадського харчування.

Про це він розповів під час відеобрифінгу в облдержадміністрації.

За його словами, зранку в закладах буде проводитися температурний скринінг всіх працівників. Обслуговування здійснюватиметься виключно “на виніс” за попереднім дистанційним замовленням, або на літніх майданчиках (дистанція – півтора метри один від одного). Замовлення видається через спеціальне вікно.

На вході до закладу буде облаштоване місце для обробки рук. При цьому вхід до приміщення самого закладу – забороняється.

Адміністрація та персонал повинні забезпечувати недопустимість черг, у разі наявності черги дистанція – 1,5 метри.

Працівники закладу мають бути вдягнені у медичні маски. Працівники, що перебувають в групі ризику, тимчасово відстороняються.

Відповідальність за дотриманням рекомендацій лежить на адміністрації, контроль – на держспоживслужбі, в разі порушень на заклади очікує штраф.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі
Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *