На Черкащині одні з найдешевших м’ясопродуктів в Україні

Черкащина ввійшла у ТОП-5 регіонів із найбільш дешевими м’ясними продуктами.

Відповідні підрахунки здійснили експерти Асоціації постачальників торгівельних мереж.

До м’ясного кошика увійшли по одному кілограму яловичини, свинини, курячого філе та тушки, сала, вареної ковбаси першого ґатунку та мороженої риби. Вартість цих продуктів і порівнювали у регіонах.

За цей “кошик” черкащани сплачують 620 гривень. Відповідно Черкащина посіла 5-те місце у п’ятірці областей із найдешевшими цінами на м’ясопродукти.

Також Черкаська область має найменшу ціну на ковбасу варену – понад 73 гривні за кілограм.

Найдешевший же м’ясний кошик можна придбати на Тернопільщині, а найдорожчий – у Києві.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *