
У черкащина, який їв рибу, виявили ботулізм
У жителя Городища виявили ботулізм. Він перебуває в лікарні.
Про це повідомили в пресслужбі ГУ Держпродспоживслужби у Черкаській області.
З’ясували, що чоловік 16 березня їв солоно-сушену рибу – плітку й окуня, з ікрою власного виробництва. Наступного дня у нього з’явилися симптоми: біль у животі, нудота, блювота, загальна слабкість.
Після звернення до екстреної медичної допомоги чоловіка госпіталізували до лікарні у Городищі, а 18 березня з діагнозом гострий панкреатит і підозрою на ботулізм він потрапив у Черкаську міську інфекційну лікарню.
Також читайте: Через неправильну експлуатацію печі на Черкащині загинув чоловік.
Ви або ваші знайомі творите сьогодення Черкащини, волонтерите, впроваджуєте круті проєкти й розвиваєте наш регіон. Надішліть інформацію про це “18000”.