Шеф-кухар із Черкас став суддею кулінарного конкурсу

Шеф-кухар ресторану “Faro del porto” Костянтин Шаронов став суддею на кулінарному фестивалі “Бурштинова осінь”, що проходив на Волині.  

Про це пише “Діловий регіон“.

Костянтин Шаронов гідно представив Черкаську область, провівши майстер-клас із приготування страви з риби “Запечений срібний короп під гарбузовим соусом”. Як зазначив Костянтин, фестиваль, був надзвичайно цікавим, пізнавальним і смачним. Це його перший досвід суддівства змагань такого рівня серед професійних навчальних закладів.

– Такі заходи дають неймовірно позитивні емоції від представлення багатства регіональних і авторських страв, від бажання і прагнення молоді навчатися і вдосконалюватися, – резюмував Костянтин.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *