У березні протиепідемічні заходи найчастіше порушували заклади харчування

Фото: “Ровесник”

Протягом березня цього року проведено майже 1,3 тис. перевірок. Найбільше порушують у закладах харчування. 

Про це повідомили в пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Порушення санітарного законодавства, протиепідемічних заходів виявили в 34% випадків.

Зокрема, перевірили:

  • 151 заклад освіти – 10,6% випадків порушень;
  • 115 закладів громадського харчування – 47,0%;
  • 586 закладів продовольчої торгівлі – 37,0%;
  • 346 закладів непродовольчої торгівлі – 37,3%;
  • 73 агропродовольчі ринки – 26,0%;
  • 45 перукарень, салонів краси – 33,3%.

Найбільш характерними порушеннями залишаються недотримання дезінфекційного, маскового режиму, відсутність температурного скринінгу працівників, відповідного маркування на підлозі, недотримання дистанції відвідувачами закладів.

За результатами перевірок склали 122 протоколи про адмінправопорушення у сфері санітарного законодавства, керівникам закладів направлено 400 приписів.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *