У Черкасах відкрився магазин якісного м’яса (ФОТО)

У Черкасах відкрився перший магазин нового формату під назвою «М’ясомаркет», де представлено безліч різновидів м’яса, соусів, приправ та інших супутніх товарів. У магазині працюють м’ясні сомельє — люди, які не лише допомагають клієнтам у виборі м’яса, але й діляться рецептами приготування страв. Крамниця знаходиться за адресою вул. В’ячеслава Чорновола, 52/1.

За словами керівника управління по роботі з франчайзі МХП Дмитра Морозова, компанія вирішила стати ще ближчою до своїх споживачів та партнерів, тому МХП перетворюється на кулінарну компанію, яка вирішуватиме проблеми покупців. Один з кроків це мережа магазинів «М’ясомаркет».

«Це перший, але не останній повноформатний «М’ясомаркет» у Черкасах. Це магазин свіжого якісного м’яса, у якому можна придбати також супутні товари», розповідає Дмитро Морозов.

Основна продукція курятина. Є філе, крильця, четвертина, гомілка, каркаси, стріпси та інші частини тушки. Поряд із курячою продукцією холодильник зі свининою, яловичиною та індичкою. До списку пропонованих продуктів входять: і фарш, і шашлик, і сало. На прилавках магазину покупці знайдуть сосиски, ковбаси, балики, шинки. В окремих холодильниках сири, молоко, йогурти українських виробників, сендвічі. Величезний вибір соусів і спецій: по-італійськи, по-азіатськи, по-грузинськи, по-японськи, по-індійськи, BBQ. Також клієнти зможуть придбати ароматну випічку й морозиво. У магазині працює кавова машина.

За словами пана Дмитра, в магазині немає продавців, а працюють м’ясні сомельє. Це експерти, які допоможуть вибрати бажаний м’ясний продукт і соус із приправами до нього. Клієнт, відвідавши «М‘ясомаркет», буде не лише впевненим у якості купленого м’яса, а й знатиме, як його смачно приготувати. У планах компанії відкривати окрему школу для м’ясних сомельє. Там навчатимуть тонкощів смачного приготування м’яса.

«Сомельє має не лише розрізняти кожну частину тушки, але також знати всі страви, які можна приготувати з певного виду м’яса. Він повинен закохати покупця у магазин і зробити так, щоб домашні страви були найкращі», пояснює м’ясна сомельє Анна.

Як розповів журналістам Дмитро Морозов, основні принципи компанії це СЕРВІС, ЯКІСТЬ та ЕМОЦІЯ. І попри те, що офіційне відкриття магазину відбулося минулої п’ятниці, у нього вже є постійні покупці.

«Я тут купую вже декілька днів. Все подобається, ціни доступні», говорить місцева жителька Любов Володимирівна.

У м’ясному маркеті можливе передзамовлення товару. Варто лише зателефонувати керівнику магазину й залишити замовлення. Для всіх покупців діє накопичувальна система бонусів, якими можна розраховуватися за покупки.

«М’ясомаркети» вже відкрилися у Ковелі, Дубно, Сумах і Миколаєві. Це перший, але не останній магазин у Черкасах.

Додамо, що «М’ясомарект» представляє основну продукцію «Нашої Ряби». Компанія-виробник МХП, який об’єднує більше 40 підприємств, низку продуктових брендів, таких як «Наша Ряба», «Бащинський», «Легко», «Секрети Шефа» та багато інших.

*Іміджева інформація 

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі
Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *