У Черкаській ОВА показали, який вигляд матиме завод з переробки картоплі на фрі (ФОТО)

Проєкт заводу

Проєкт заводу в Черкаському районі

У Черкаському районі планують запустити роботу заводу з переробки картоплі на фрі. Його збудують на території індустріального парку.

Про це повідомив очільник Черкаської ОВА Ігор Табурець.

Як йдеться в дописі, завод зводять на території нового індустріального парку «Біосенс». Підприємство з переробки картоплі на фрі має знизити залежність від імпорту і експортоорієнтованість, а також додати щонайменше 300 нових робочих місць.

Будівництво заводу

Завод розмістять в індустріальному парку

Що відомо про завод переробки картоплі на фрі у Черкасах

Як писав «18000» раніше, завод з переробки картоплі на фрі планують запустити у 2026 році.

Спершу виготовлятимуть картопляне борошно, а потім вже фрі — це у планах у 2027 році. Завод створюють за кошти групи «Маїс», що працює на Черкащині, решта, як повідомили у Потейто Агро, – банківський кредит.

Картоплю для виробництва фрі планують вирощувати на власних та орендованих землях. Крім цього, купуватимуть у фермерів, що працюють в радіусі 300 км від заводу.

За рік планують виготовляти 150–180 тис. тонн картоплі фрі. Її хочуть продавати як у межах країни, переговори з мережами супермаркетів тривають, так і за кордоном.

Ви або ваші знайомі творите сьогодення Черкащини, волонтерите, впроваджуєте круті проєкти й розвиваєте наш регіон. Надішліть інформацію про це «18000».

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини