У поїзді, що їде через Черкащину, запровадили повноцінні обіди від Клопотенка

В обраних поїздах Укрзалізниці запровадили меню гарячих страв. Послуга працює в тестовому режимі. Нововведення діятимуть в одному з потягів, що курсує через станцію ім. Т. Шевченка. 

Про це повідомили у фейсбуці Укрзалізниці.

Тестування гарячого харчування запровадили з цього тижня на деяких найдовших рейсах:

  • №351/352 Київ — Кишинів;
  • №95/96 Київ — Рахів;
  • №29/30 Київ — Ужгород;
  • №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Гаряча меню Укрзалізниці

Гаряча меню Укрзалізниці

Оновлене меню Укрзалізниці

Перевізник повідомив, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Вартість страв – від 170 до 190 гривень. В поїзді можна, зокрема, замовити:

  • карпатські деруни;
  • омлет із житомирських яєць;
  • курку з подільською картоплею та овочами;
  • кримськотатарський плов з яловичиною.

Нагадаємо, із залізничних квитків прибрали російську мову.

Оперативна інформація про Черкаси та область. Підписуйся на вайбер-канал “18000”

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Реклама МХП

По темі
    коментарі
    Залиште свій коментар

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *