В обраних поїздах Укрзалізниці запровадили меню гарячих страв. Послуга працює в тестовому режимі. Нововведення діятимуть в одному з потягів, що курсує через станцію ім. Т. Шевченка.
Про це повідомили у фейсбуці Укрзалізниці.
Тестування гарячого харчування запровадили з цього тижня на деяких найдовших рейсах:
- №351/352 Київ — Кишинів;
- №95/96 Київ — Рахів;
- №29/30 Київ — Ужгород;
- №4/3 Запоріжжя — Ужгород.
Оновлене меню Укрзалізниці
Перевізник повідомив, що меню розробив український шеф-кухар Євген Клопотенко. Вартість страв – від 170 до 190 гривень. В поїзді можна, зокрема, замовити:
- карпатські деруни;
- омлет із житомирських яєць;
- курку з подільською картоплею та овочами;
- кримськотатарський плов з яловичиною.
Нагадаємо, із залізничних квитків прибрали російську мову.
Оперативна інформація про Черкаси та область. Підписуйся на вайбер-канал “18000”