Уманчанка отруїлася консервованими грибами

В обласному лабораторному центрі МОЗу повідомляють про випадок отруєння дикорослими грибами 32-річної уманчанки.

Це сталося 16 лютого внаслідок вживання консервованих опеньок домашнього приготування, зібраних восени у лісі на Тернопільщині.

Перші симптоми отруєння з’явились через 3 години після вживання грибів. Постраждалу швидкою доставлена до Уманської міської лікарні та госпіталізовано.

 

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *