В області протиепідемічні заходи найчастіше порушують у закладах громадського харчування

За останній тиждень на Черкащині фахівцями Держпроспоживслужби було проведено майже 300 перевірок дотримання протиепідемічних заходів та санітарних норм. Порушення були зареєстровані в 40% випадків.

Про це під час брифінгу щодо епідситуації в області повідомив заступник Управління Держпроспоживслужби в Черкаській області Володимир Папач.

Лідерами серед порушників протиепідемічних заходів стали заклади громадського харчування та заклади продовольчої торгівлі.

– Було складено 26 протоколів про порушення санітарного господарства, – зазначив Володимир Папач.

Серед найчастіших порушень:

  • порушення маскового режиму;
  • недотримання дезінфекційного режиму;
  • відсутність розмітки для дотримання соціальної дистанції;
  • неорганізований збір ЗІЗ.

Загалом із початку року в області було проведено майже 5,5 тисяч перевірок дотримання протиепідемічних заходів.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *