Меню Білозірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів поповнили стравами із рецептурника відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка.
Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.
Тепер у шкільній їдальні готуватимуть “Чахохбілі”, “Болоньєзе”, курячі нагетси та стіки, овочеву “Паелью”, запіканку “МАК енд чиз”, печеню “Три види овочів”, курячий шніцель, картопляні галушки, картопляний гратен і картоплю запечену з куркумою та інші страви.
– У новому меню страви, які смакують дітям, і це цілком здорова, поживна та смачна їжа. У новій формулі здорового харчування, розробленої Євгеном, менше солі, цукру, проте більше спецій та соусів, виготовлених на основі овочів, – зазначають у закладі освіти.