В одній зі шкіл Черкащини з’явилося меню від Євгена Клопотенка

Меню Білозірської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів поповнили стравами із рецептурника відомого шеф-кухаря Євгена Клопотенка. 

Про це повідомляє пресслужба Черкаської ОДА.

Тепер у шкільній їдальні готуватимуть “Чахохбілі”, “Болоньєзе”, курячі нагетси та стіки, овочеву “Паелью”, запіканку “МАК енд чиз”, печеню “Три види овочів”, курячий шніцель, картопляні галушки, картопляний гратен і картоплю запечену з куркумою та інші страви.

– У новому меню страви, які смакують дітям, і це цілком здорова, поживна та смачна їжа. У новій формулі здорового харчування, розробленої Євгеном, менше солі, цукру, проте більше спецій та соусів, виготовлених на основі овочів, – зазначають у закладі освіти.

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.