В одній із черкаських шкіл продовжують робити тушонку для військових. Нині виготовили близько 4 тисяч банок.
Про це повідомили в пресслужбі Черкаської міської ради.
Готують тушонку кількох видів: із курятини, перепілок та свинини, а ще – з товстолоба, плотви та з ляща.
Із сировиною для тушонки допомагають місцевий бізнес та небайдужі жителі.
– Перш за все школа сьогодні працює над забезпеченням освітнього процесу, утім, у перервах між проведенням уроків у дистанційному форматі продовжуємо закручувати тушкованку або ж під час вільного “вікна”, – розповіла координаторка Галина Титаренко.
Додамо, готують тушонку як шкільні кухарі, так і вчителі, вихователі із садочка неподалік, батьки учнів.
Нагадаємо, черкаські волонтери почали виготовляти для захисників енергетичні батончики. Черкасців просять допомогти з пошуком меду й горіхів.
Оперативно повідомляємо про новини й повітряні тривоги. Наш вайбер-канал ТУТ.