В експортованому із Польщі охолодженому м’ясі бройлерів фахівці виявили сальмонелу.
Про це повідомляє пресслужба Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.
18 жовтня було виявлено сальмонелу в охолодженому м’ясі бройлерів (заморожене м’ясо механічного обвалювання), експортованому з Польщі (виробник CEDROB S.A.№PL 14023901 WE).
Курятину було експортовано до окремих держав-членів ЄС. В Україні м’ясо було завезено до Дніпра та Черкас (вул. Святотроїцька, 73/1, офіс 215).
Оператори ринку мають вилучити продукт з обігу та у термін не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену невідповідність компетентний орган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”.