Житель села Свидівок захворів на ботулізм після вживання риби домашнього приготування. У чоловіка проявилися симптоми отруєння, його госпіталізували.
Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.
Родичі пригостили потерпілого рибою власного приготування, яку сушили в домашніх умовах. Вони зберігали рибу протягом місяця без холоду та в шафі.
У черкащанина проявилися ознаки отруєння, до медиків чоловік звернувся на третю добу.
Швидка медична допомога госпіталізувала потерпілого до медзакладу. Встановили попередній діагноз – ботулізм.
Нагадаємо, схожий випадок захворювання на ботулізм виявили у 40-річної жительки Золотоніського району. Жінка також вживала рибу, виготовлену в домашніх умовах.
Читайте також: У Черкаському районі після споживання в’яленої риби чоловік захворів на ботулізм
Оперативна інформація про Черкаси та область. Підписуйся на вайбер-канал “18000”