Жителя Черкаського району госпіталізували: у нього виявили ботулізм після вживання риби

риба сушена фотографія загальна

Житель села Свидівок захворів на ботулізм після вживання риби домашнього приготування. У чоловіка проявилися симптоми отруєння, його госпіталізували.

Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Держпродспоживслужби в Черкаській області.

Родичі пригостили потерпілого рибою власного приготування, яку сушили в домашніх умовах. Вони зберігали рибу протягом місяця без холоду та в шафі.

У черкащанина проявилися ознаки отруєння, до медиків чоловік звернувся на третю добу.

Швидка медична допомога госпіталізувала потерпілого до медзакладу. Встановили попередній діагноз – ботулізм.

Нагадаємо, схожий випадок захворювання на ботулізм виявили у 40-річної жительки Золотоніського району. Жінка також вживала рибу, виготовлену в домашніх умовах.

Читайте також: У Черкаському районі після споживання в’яленої риби чоловік захворів на ботулізм

Оперативна інформація про Черкаси та область. Підписуйся на вайбер-канал “18000”

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *