У лютому на Черкащині найбільше подорожчали огірки, картопля і солодкий перець

діяльності суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво та обіг харчових продуктів і кормів.

У лютому ціни на продукти харчування та безалкогольні напої для черкащан порівняно з січнем не змінилися. Попри це здорожчали овочі, масло, сир. 

Про це повідомили в пресслужбі ГУ статистики в Черкаській області.

На 8,5 % подорожчали овочі:

  • огірки – на 16,4 %;
  • картопля – на 10,5 %;
  • перець солодкий – на 8,2 %;
  • капуста білокачанна – на 7,7 %;
  • буряк – на 3,7 %;
  • цибуля ріпчаста – на 3,5 %.

На 4,2–0,7 % зросли ціни на яловичину, сири, рис, макаронні вироби, м’ясо птиці, масло, безалкогольні напої, хліб.

Ціни на продукти в лютому

Водночас на 8,1–1,2 % подешевшали яйця, цукор, соняшникова олія, фрукти, свинина, кисломолочна продукція.

Ціни на алкогольні напої та тютюнові вироби підвищилися на 0,8 %,
зокрема, на тютюнові вироби – на 1,2 %, алкогольні напої – на 0,4 %.

Також читайте: Понад 480 випадків туберкульозу виявили у Черкаській області за рік.

Єдиний телеграм-канал новин у Черкасах, новинам якого можна довіряти. Підписуйся на “18000 | Шо там у Черкасах?”

Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі
Вісімнадцять три нулі

коментарі

Залиште свій коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *